Producator roman de coperti meniuri si accesorii

De peste 15 ani creem si manufacturam coperti de meniuri si produse promotionale din piele naturala si nu numai. Personalizate, de orice dimensiune si culoare, imbinand materiale traditionale sau clasice cu design-uri moderne, produsele noastre sunt special create pentru a satisface chiar si cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri.

Suntem o echipa dinamica si optimista iar dezvoltarea unei relatii solide cu clientii a fost intotdeauna o prioritate pentru noi. In plus, grija noastra permanenta este de a ramane cei mai buni si mai competitivi, de a oferi servicii si produse de calitate si de a veni permanent in intampinarea nevoilor si sugestilor clientilor nostri, adaptandu-ne in mod constant noilor tendinte de pe piata.

Imbinand traditia cu noile tehnici aparute in domeniu, procesul de productie este realizat integral in atelierele proprii, avand la baza materii prime de cea mai buna calitate si dorinta echipei Artpromo de a oferi produse calitative, atent lucrate si finisate, manufacturate in Romania.

Pentru ca intelegem cat de important este sa fim diferiti atat accesoriile HoReCa  cat si produsele promotionale manufacturate in atelierele noastre sunt realizate la comanda astfel incat fiecare produs este unic, creat dupa cerintele clientului si avand o personalizare autentica.

Cu speranta ca veti gasi, printre produsele oferite de noi, ceea ce cautati va multumim pentru vizita dumneavoastra si va mai asteptam!